DE BESTE KEUZE, DE BESTE MERKEN & DE BESTE PRIJZEN

SHOWROOM

WIJ BESCHIKKEN OVER EEN GROTE KEUZE & EEN RUIME VOORRAAD AAN TOOLS.

In onze ruime showroom bezorgen wij u alle nodige informatie over ons gamma met bijhorende folders en tarieven. We beschikken over een grote keuze aan en voorraad van zagen, boren, messen en frezen. We bieden ook een compleet aanbod schuurmiddelen, papieren, rollen, banden en schijven.

Naast de opgestelde machines die meestal in werking zijn (kantenlijmers, combines, stofzuigingen, compressoren) en allerlei gereedschappen voor houtbewerking (onder andere lazers, nagel- en nietpistolen, rolwagens, rolblokken, werkbanken en kachels) hebben wij een 25 meter lang DEWALT-CENTER waarin alle modellen en types van DEWALT-toestellen tentoongesteld zijn.In het TEST-CENTER van FESTOOL kunt u alles zelf testen onder begeleiding van onze techniekers.

Ook na verkoop bieden wij een optimale service. Onze hersteldienst is rechtstreeks gekoppeld aan de fabrikanten, we werken met een snelkoerier en beschikken over een grote voorraad vervangtoestellen. Zo wordt u op een snelle, professionele manier geholpen.

openingsuren

  • Maandag tot vrijdag
    8u00 - 12u00 / 13u00 - 18u00
  • Zaterdag
    9u00 - 12u00
  • Zondag gesloten


  • op de hoogte blijven

    Volg ons op Facebook & twitter en blijf als eerste op de hoogte van al onze promoties en nieuwigheden.


Bij dit familie bedrijf kan je terecht voor professioneel gereedschap aan zeer correcte prijzen maar vooral met een geweldige service.


Timmerwerken Goethals, Zedelgem